Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noende

Forespørsel/Bestilling

Fyll ut skjema om du lurer på tilgjengelighet eller vil bestille hytte. Du kan også bestille plass til telt/campingvogn/bobil, Det vil bli fysisk satt av plass til dere, men av erfaring er vi en såpass romslig plass at reservasjon av plass til verken telt, bobil eller campingvogn normalt sett ikke er nødvendig. Så er det sånn at jo senere på dagen du kommer, jo mindre plass vil du ha å velge mellom. Men Vi GARANTERER og LOVER plass. Ved ønske om hytte, anbefaler vi absolutt forhåndsbestilling.

Felter markert med * må fylles ut

Du kan bestille plass, og vi vil sette dette av til dere. Selv om det er nødvendig ved mange andre campingplasser, er det av erfaring ikke nødvendig hos oss, fordi vi har såpass mye plass å ta av. Samtidig er det sånn at jo senere på dagen du kommer, jo mindre plass vil du ha å velge mellom. Ved bestilling av hytte, er det et obligatorisk gebyr på 100,- kroner per person for sengetøy på 33, 26, 25m2 hyttene samt en 12m2 hytte og noenav 16m2 hyttene. Man kan altså kun bruke egen dyne, pute og sengetøy eller sovepose i 12m2 eller 16m2 hytte. Velger du en 16m2 hytte for en natt med sengetøy dyne og pute, og er fire personer, blir prisen altså 950,- kroner og 550 om dere velger en hytte uten sengetøy. Dette må avtales på forhånd da vi aldri veksler mellom å ha gjester med eller uten eget sengetøy i en og samme hytte, av hensyn til smittevern, hygiene og forebygging av veggdyr.







Vent 3 sekunder for å sende.
Del denne siden med andre!

Share on Facebook