Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noende

Priser

Camping

Bil og telt / Bobil / Caravan NOK 185,-
Voksne NOK 30,-
Barn (4-12) NOK 15,-
Strømuttak NOK 42,-
Tømming spillvatn og kloakk
(for gjester som ikke skal overnatte) NOK 75,-

En bobil med to voksne og straum vert altså 287,. per natt.


Campinghytter:

Dynamisk prising i lavsesong avhengig av personantall og når på lavsesongen.

Vi tillater kun hund i et par av de enkle hyttene, men ikke i 25, 26 eller 33m2 hyttene. Gjester må betale ekstra for sengetøy (100,- per person) med unntak av en av 12m2 hyttene og 3 av 16m2 hyttene som kan leies uten sengetøygebyr. Vi er klar over at det i mange andre norske campinghytter er sånn at man bare trenger ta med seg sengetøy, mens det her er ingenting (bare madrass med laken og man tar med seg både dyne pute sengetøy eller sovepose eller leier dyne pute & sengetøy) eller at man kommer til en hytte med alt inkludert på sengen og betaler for det. Dette med tanke på smittevern, hygene og et mest mulig sømløst betale for det man vil ha system.

Ny hytte 33 m2 med utstyrt kjøkken, 5-6 soveplasser, lekkert bad med dusj og wc. Hytten er lys og trivelig og har stor terrasse med utsikt over Eidfjordvatnet.
NOK 1220,-

 

Nye hytter 26 m2 med utstyrt kjøkken, 3 - 4 soveplasser, lekkert bad med dusj og wc.Hytten er lys og trivelig og har stor terrasse med utsikt over Eidfjordvatnet.
NOK 1010,-

 

Hytte, 25m2 med utstyrt kjøkken, soverom med 4 senger, vaskerom med varmt vann, dobbel sovesofa i stua, terrasse med pen utsikt. NOK 750,-


 

Hytter, 16m2 med 4 senger (en av hyttene har 6 senger), bord og stoler, kjøleskap og kokeplate, romslig terrasse med pen utsikt. NOK 550-

 

Hytte 12 m2 med 3 senger, sofa, bord og stoler, kjøleskap og kokeplate, terrasse med pen utsikt. NOK 510,-

Del denne siden med andre!

Share on Facebook