Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

7% lavere pris i lavsesong 

Bil og telt / Bobil / Caravan NOK 225,-
Voksne NOK 30,-
Barn (4-12) NOK 15,-
Strømuttak NOK 45,-

En bobil med to voksne og straum vert 330,- kroner per natt.


Campinghytter:

Dynamisk prising i lavsesong avhengig av personantall og når på lavsesongen.

Vi tillater kun hund i et par av de enkle hyttene, men ikke i 25, 26 eller 33m2 hyttene. Gjester må betale ekstra for sengetøy (100,- per person) med unntak av en av 12m2 hyttene og 3 av 16m2 hyttene som kan leies uten sengetøygebyr, og man står fritt til å velg eom man vil ta med sengetøy dyner og puter selv eller leie.

Calma med utstyrt kjøkken, 5-6 soveplasser, lekkert bad med dusj og wc. Hytten er lys og trivelig og har stor terrasse med utsikt over Eidfjordvatnet.
NOK 1375,-

 

Biophilia med utstyrt kjøkken, 3 - 4 soveplasser, lekkert bad med dusj og wc.Hytten er lys og trivelig og har stor terrasse med utsikt over Eidfjordvatnet.
NOK 1150,-

 

Viveli Medio med utstyrt kjøkken, soverom med 4 senger, vaskerom med varmt vann, dobbel sovesofa i stua, terrasse med pen utsikt. NOK 850,-


 

Rustique med 4 senger (en av hyttene har 6 senger), bord og stoler, kjøleskap og kokeplate, romslig terrasse med pen utsikt. NOK 625-

 

Åtgaum med 3 senger, sofa, bord og stoler, kjøleskap og kokeplate, terrasse med pen utsikt. NOK 575,-

Dynamisk prising ved lengre opphold eller i lavsesong.

Logg inn