Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Sæbø Camping er en familiebedrift som har eksistert i over 80 år, og eies og drives i dag av Håvar Opstad Sæbø, som er 4. generasjon. Undertegnede har ambisjoner om å investere så snart verden har fått kontroll på pandemien og likviditeten tillater investering i større strømkapasitet, og etter hvert oppusset/utvidet sanitæranlegg, samt utvidet lekeplass.

Det var Lars S Sæbø som en gang på 30-tallet startet arbeidet med å anlegge campingplass på det naturskjønne elvedeltaet ved Eidfjordvatnet, etter å ha vært noen år i Alaska og prøvd lykken der. Siden den gang det vært kombinert brukt av campinggjester og jordbruk fram til det ble en fullverdig campingplass i 1994.

I dag har plassen 100 romslige oppstillingsplasser, 20 faste sesongplasser,14 hytter og et moderne og godt utrustet servisebygg. Det er også rikelig med friarealer for rekreasjon og aktiviteter. 

Vi ønsker at gjestene skal trives på Sæbø Camping og legger stor vekt på service og imøtekommenhet.

Logg inn